|
Meysam
|
 |
« : آگوست 01, 2009, 09:06:34 pm » |
|
به نام خدا
با عرض سلام خدمت شما دوستان
نظر به استقبال کاربران سایت، و نیاز رو به رشد به داشتن دانش و مهارت در زمینه برنامه نویسی و طراحی صفحات وب (مفاهیم پایه و اصول برنامه نویسی تحت ویندوز/وب،) کانون فناوری اطلاعات وابسته به فرهنگسرای فناوری اطلاعات اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی در این زمینه نموده است.
این کلاس ها در دو سطح مقدماتی و پیشرفته و در دو بخش
Windows Application Development Web Design & Programming برگزار میگردد.
گفتنی است، در پایان این دوره ها افرادی که این در این کلاس ها شرکت کرده اند، توانایی ایجاد سایت ها و برنامه های تحت ویندوز را دارا می باشند.
قابليت دوره برنامه نويسی تحت وب در پايان اين دوره ها دانشجو مهارت طراحی و ساخت وب سايت های اينترنتی و تحت شبکه های داخلی را کسب کرده و توانايی حضور در بازار کار را بدست مياورد. اين دوره به صورت 30 درصد تئوری و 70 درصد عملی برگزار شده و هر دانشجو در پايان يک وب سايت کامل را طراحی و پياده سازی ميکند. از ديگر مزايای اين دوره ها طراحی و ساخت سيستم مديريت محتوی (CMS) ميباشد که قابليت عرضه به صورت کد باز را درا بوده و در سطح اينترنت در دسترس جهانيان قرار گرفته و در نمايشگاه بين المللی به نمايش گذاشته ميشود.
تمامی ماجول ها و قسمت های اين CMS توسط دانشجويان نوشته شده و با نام خودشان در سيستم قرار داده ميشود.
مکان برگزاری کلاس ها : خیابان کارگر جنوبی، تقاطع خیابان جمهوری، فرهنگسرای فناوری اطلاعات زمان شروع کلاس ها: پس از ثبت نام علاقه مندان و کلاس بندی، متعاقبا اعلام خواهد شد.
تذکر: اولویت ثبت نام با دانشجویان دانشگاه دماوند می باشد.
دوستانی که مایل به ثبت نام می باشند، در همین تاپیک اعلام آمادگی خود را اعلام کنند و یا به آدرس زیر ایمیل بزنند
Hamid67Fathi@Gmail.com
با تشکر
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: آگوست 04, 2009, 11:44:02 am توسط Meysam »
|
خارج شده است
|
فعلا امضاء نمیدم ! :-)
|
|
|
|
Trance
|
 |
« پاسخ #1 : آگوست 01, 2009, 09:16:24 pm » |
|
من هر دو دوره رو ثبت نام ميکنم !
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
سنگینی باری که خدا بر دوش ما میگذارد آنقدر زیاد نیست که کمر مارا خرد کند آنقدر هست که ما را برای دعا کردن به زانو در آورد
|
|
|
|
حامد
|
 |
« پاسخ #2 : آگوست 01, 2009, 09:21:18 pm » |
|
من هم به تبعیت از اقای Trance ثبت نام میکنم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
به سایت فناوران اطلاعات خوش آمدید
|
|
|
|
A.Khani
|
 |
« پاسخ #3 : آگوست 01, 2009, 09:47:51 pm » |
|
طرح عالی هستش به همه دوستان و علاقه مندان تاکید می کنم این کلاس ها را از دست ندهید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
mrs
|
 |
« پاسخ #4 : آگوست 02, 2009, 06:21:43 pm » |
|
سلام خسته نباشید اما از هزینش هیچی نگفتید اطفا بگید ضمنا مدیران محترم که این سایتو راه اندازی کردن اگه میشه خودشون هر چند کم اطلاعاتیو در رابطه به نحوه ساخت سایت بدند با تشکر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
jojo
jojo مدیر تالار رنگارنگ
مدیر انجمن ها

تعداد تشکر ها : +24/-4
آنلاین
تعداد ارسال: 406
مهندس فناوری اطلاعات(IT)
|
 |
« پاسخ #5 : آگوست 02, 2009, 09:59:36 pm » |
|
سلام همگی خسته نباشید ببینم ما برای این کلاسها باید بیایم تهران!!!  حالا هرکی رفت واسه من که علاقه مندم اما نمیشه بیام و گناه دارم  بیاد تو یک تاپیک جدا خلاصه اون چیزایی که یاد میگیره رو بذاره  ممنون از همگی 
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: آگوست 02, 2009, 11:33:29 pm توسط jojo »
|
خارج شده است
|
گاهی باید کم باشی تا کم بودنت احساس بشه نه اینکه اصلاً نباشی تا نبودنت عادت بشه
|
|
|
|
ثنا
|
 |
« پاسخ #6 : آگوست 02, 2009, 11:22:56 pm » |
|
ما خيلي وقته كه منتظر اين كلاسا هستيم . لطفا زمانش رو اعلام كنيد . متشكرم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
حرفهايي هست براي گفتن كه اگر گوشي نبود نمي گوييم و حرفهايي هست براي نگفتن كه هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمي آورند و سرمايه هركس به اندازه حرفهايي است كه براي نگفتن دا
|
|
|
|
A.Khani
|
 |
« پاسخ #7 : آگوست 03, 2009, 09:03:00 pm » |
|
دوستان توجه داشته باشند که هر وقت تعداد داوطلبان به حد نصاب رسید کلاس ها شروع می شود در مورد قیمت هم بعد از تکمیل شدن لیست نفرات ثبت نامی اعلام می شود
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: آگوست 04, 2009, 10:29:37 am توسط ALI »
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
Trance
|
 |
« پاسخ #8 : آگوست 03, 2009, 10:14:41 pm » |
|
البته طبق شنيده های بنده حداکثر قيمت برای هر دوره که تقريباً 2 ماه ميباشد 15 هزار تومان ميباشد.
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: آگوست 03, 2009, 10:41:00 pm توسط Trance »
|
خارج شده است
|
سنگینی باری که خدا بر دوش ما میگذارد آنقدر زیاد نیست که کمر مارا خرد کند آنقدر هست که ما را برای دعا کردن به زانو در آورد
|
|
|
somayeh_eng
E
تعداد تشکر ها : +0/-0
آفلاین
تعداد ارسال: 1
|
 |
« پاسخ #9 : سپتامبر 05, 2009, 11:04:23 pm » |
|
به نام خدا
با عرض سلام خدمت شما دوستان
نظر به استقبال کاربران سایت، و نیاز رو به رشد به داشتن دانش و مهارت در زمینه برنامه نویسی و طراحی صفحات وب (مفاهیم پایه و اصول برنامه نویسی تحت ویندوز/وب،) کانون فناوری اطلاعات وابسته به فرهنگسرای فناوری اطلاعات اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی در این زمینه نموده است.
این کلاس ها در دو سطح مقدماتی و پیشرفته و در دو بخش
Windows Application Development Web Design & Programming برگزار میگردد.
گفتنی است، در پایان این دوره ها افرادی که این در این کلاس ها شرکت کرده اند، توانایی ایجاد سایت ها و برنامه های تحت ویندوز را دارا می باشند.
قابليت دوره برنامه نويسی تحت وب در پايان اين دوره ها دانشجو مهارت طراحی و ساخت وب سايت های اينترنتی و تحت شبکه های داخلی را کسب کرده و توانايی حضور در بازار کار را بدست مياورد. اين دوره به صورت 30 درصد تئوری و 70 درصد عملی برگزار شده و هر دانشجو در پايان يک وب سايت کامل را طراحی و پياده سازی ميکند. از ديگر مزايای اين دوره ها طراحی و ساخت سيستم مديريت محتوی (CMS) ميباشد که قابليت عرضه به صورت کد باز را درا بوده و در سطح اينترنت در دسترس جهانيان قرار گرفته و در نمايشگاه بين المللی به نمايش گذاشته ميشود.
تمامی ماجول ها و قسمت های اين CMS توسط دانشجويان نوشته شده و با نام خودشان در سيستم قرار داده ميشود.
مکان برگزاری کلاس ها : خیابان کارگر جنوبی، تقاطع خیابان جمهوری، فرهنگسرای فناوری اطلاعات زمان شروع کلاس ها: پس از ثبت نام علاقه مندان و کلاس بندی، متعاقبا اعلام خواهد شد.
تذکر: اولویت ثبت نام با دانشجویان دانشگاه دماوند می باشد.
دوستانی که مایل به ثبت نام می باشند، در همین تاپیک اعلام آمادگی خود را اعلام کنند و یا به آدرس زیر ایمیل بزنند
Hamid67Fathi@Gmail.com
با تشکر
سلام آقاي ميثم خسته نباشيد واقعا از سايتتون خوشم اومد كامل و زيباست درمورد كلاس هاي آموزشي اگه امكان داره من مي خواستم ثبت نام كنم لطفا راهنماييم كنيد و اطلاعاتي در مورد هزينه و ساعت هاش به ميلم بفرستين ممنون مي شم آقاي ميثم مي خواستم اگر امكان داره من رو از برنامه ساعتي و هزينه ي كلاس هاي آموزشيتون با فزستادن به ميلم با خبر كنيد. ممنون هميشه پايدار باشيد
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: سپتامبر 05, 2009, 11:37:48 pm توسط حامد »
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
Meysam
|
 |
« پاسخ #10 : سپتامبر 06, 2009, 04:35:18 pm » |
|
با سلام به شما . دوستان توجه داشته باشند که هر وقت تعداد داوطلبان به حد نصاب رسید کلاس ها شروع می شود در مورد قیمت هم بعد از تکمیل شدن لیست نفرات ثبت نامی اعلام می شود
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
فعلا امضاء نمیدم ! :-)
|
|
|
suri
D

تعداد تشکر ها : +0/-0
آفلاین
تعداد ارسال: 27
|
 |
« پاسخ #11 : اکتبر 16, 2009, 05:21:36 pm » |
|
سلام من هم با این ایده کاملا موافقم و مایلم که در این کلاس ها شرکت کنم البته اگر با برنامه کلاس ها مشکلی پیدا نکنم و بتونم در کلاس ها شرکت کنم. موفق باشید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
........zendegi hendeseye sade o yeksane nafas hast
|
|
|
|
Trance
|
 |
« پاسخ #12 : اکتبر 27, 2009, 09:55:01 am » |
|
قابل توجه دوستان، کلاس هايی که قرار بود توسط گروه ما در فرهنگ سرا بر گزار شوند،کنسل ميباشند.
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: اکتبر 27, 2009, 09:59:01 am توسط Trance »
|
خارج شده است
|
|
|
|
|